Jäsenasiat

AHR:ssä on tällä hetkellä noin 300 jäsentä. Seuran jäsenyys ei edellytä alkoholi-, huume- tai rahapelitutkimuksen parissa työskentelyä, vaan tervetulleita jäseniksi ovat kaikki tutkimuksesta kiinnostuneet.

Vuonna 2023 seuran jäsenmaksu on 20 euroa varsinaisilta jäseniltä ja 15 euroa perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta, työttömiltä ja eläkeläisiltä. Kannatusjäseniltä jäsenmaksu on 100 euroa.

Jos liityt…

  • Saat ajankohtaista tietoa päihde- ja rahapelitutkimuksen tuloksista ja muista kiinnostavista aiheista seuran järjestämissä seminaareissa.
  • AHR tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua oman alan toimijoiden kanssa, sekä solmia kontakteja myös muihin alkoholi-, huume- ja rahapelialalla toimiviin.
  • Saat 2-3 kertaa vuodessa seuran uutiskirjeen, jossa tiedotetaan seuran seminaareista ja muista ajankohtaisista aiheista, kuten tuoreista tutkimustuloksista sekä jatketaan keskustelua myös seminaarien ulkopuolella.
  • Liittyessäsi seuran sähköpostilistalle varmistat että saat tuoreimman tiedon nopeasti ja helposti.

AHR:n jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla nimesi ja osoitetietosi sähköpostitse seuran sihteerille Heli Hagforsille sihteeri(at)ahrseura.fi

Henkilötietolain edellyttämän rekisteriselosteen löydät tästä: AHR – Rekisteriseloste (PDF)